Οι άνθρωποι που θαύμασα το 2017

Οι άνθρωποι που θαύμασα το 2017

Κατηγορία Άρθρου

Ψυχική Υγεία
Divider

 

Ο φετινός μου απολογισμός για το 2017 είναι οι άνθρωποι που θαύμασα, οι άνθρωποι που μου έδωσαν ενέργεια και δύναμη. Είστε εσείς που με εμπνέετε, ώστε το 2018 να θελήσω να γίνω ακόμα καλύτερος. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Οι άνθρωποι που θαύμασα (και θαυμάζω)

  • Όλους εσάς που καθίσατε και φέτος απέναντί μου, στον καναπέ της ψυχοθεραπείας, και μου αποδείξατε πόσο δυνατοί είστε και πόσα μπορείτε να πετύχετε με προσπάθεια και κόπο. Με κάνετε να πιστεύω ακόμα περισσότερο στον Άνθρωπο και στην καλή του πλευρά, εκείνη που μπορεί να αλλάξει τον μικρό και μεγάλο κόσμο μας.
  • Τη γυναίκα μου και τη κόρη μου, που ήσασταν εκεί για μένα, να με ξεκουράσετε και να μου δώσετε αγάπη, τρυφερότητα και φροντίδα. Σας αγαπώ.
  • Τους φίλους μου, που με κάνατε να γελάσω, να προβληματιστώ και να ηρεμήσω. Που με βοηθήσατε να σκεφτώ πολλά πράγματα διαφορετικά. Που σας θαυμάζω για όλα αυτά που κάνετε.
  • Τους συνεργάτες μου, που πιστεύετε σε μένα και στη δουλειά μου, που στηρίζετε τα σχέδια που κάνω και με βοηθάτε να μεγαλώσω τα όνειρά μου. Κι εγώ πιστεύω σε εσάς και σε όσα δημιουργούμε μαζί.
  • Τους νέους θεραπευτές που με εμπιστευτήκατε στο περσινό και φετινό Group Therpay for Therapists. Μαζί σας μαθαίνω κι εγώ πολλά νέα πράγματα.
  • Εσάς που αντιμετωπίσατε με θάρρος και δύναμη προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά. Εσάς που δεν χάσατε την αξιοπρέπειά σας, που γίνατε παράδειγμα για όλους εμάς. Είστε σπουδαίοι γι’ αυτό.
  • Τους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες που δημιουργείτε και εξελίσσεστε. Σας θαυμάζω γιατί σε έναν κόσμο που δύσκολα βρίσκουν χώρο οι νέοι, εσείς δημιουργήσατε πλατφόρμες για να ενδυναμώσετε άλλες γυναίκες, ξεκινήσατε να δουλεύετε ψυχοθεραπευτικά, φτιάξατε προγράμματα παρέμβασης σε παιδιά και ηλικιωμένους, παρουσιάσατε το πρώτο σας βιβλίο και τόσα άλλα καινούργια πράγματα. Μπράβο σας!
  • Τη διαιτολόγο μου, που με βοήθησε να νιώσω ευεξία και υγεία. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά μου έδειξες τον τρόπο να με φροντίζω.
  • Τέλος, κι εκείνον που με βοήθησε να βρω κομμάτια του εαυτού μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος και ψυχοθεραπευτής. Τον δικό μου ψυχοθεραπευτή, τον Κωνσταντίνο Ευθυμίου, που δεν είναι πια εκεί να με καθοδηγεί, αλλά τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε. Ένα “αντίο” που δεν θα διαβάσει.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2018 σε όλους!