Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου

 

Η Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου γεννήθηκε στην Χρυσούπολη Καβάλας και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ψυχολόγος με ενήλικες και ζευγάρια. Επίσης, είναι εισηγήτρια σεμιναρίων με κύριες θεματικές την αυτοεκτίμηση, την κακοποίηση, την αυτοκτονική συμπεριφορά και το εργασιακό άγχος.

Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι η αρθρογραφία γύρω από την ψυχολογία. Άρθρα της θα βρείτε στο προσωπικό της site thepsytrap.gr, καθώς και σε διάφορα άλλα sites και περιοδικά.

Στο γραφείο ασχολείται με την ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική ενηλίκων και είναι εισηγήτρια στα εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης #loveyourselflabs. Επίσης, πραγματοποιεί τις χαμηλού κόστους συνεδρίες, που έχουν ως στόχο να προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους δυσκολεύονται οικονομικά να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες ψυχοθεραπείας.

Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου