Weekend Training: "Πώς να σχεδιάσεις μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης"

Weekend Training: "Πώς να σχεδιάσεις μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης"

Κατηγορία Άρθρου

Προσωπική Ανάπτυξη
Divider

 

 

Image removed. On-line weekend training "Πώς να σχεδιάσεις μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης".

➡ Δήλωσε συμμετοχή στο Group Therapy for Therapists, "Πώς να σχεδιάσεις μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης", που θα πραγματοποιηθεί on-line το Σαββατοκύριακο 12-13  Μαρτίου 2022 και ώρες 10:00-15:00.

Image removed. Μάθε πώς μπορείς να σχεδιάσεις μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης, μέσα από ένα βιωματικό weekend training που θα σου δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να οργανώσεις μία ομάδα 16 συναντήσεων που θα διαρκέσει όλη την χρονιά. Θεματολογία, βιωματικές ασκήσεις και συμβουλές για τον συντονισμό της ομάδας, θα παρουσιαστούν απλά και πρακτικά, προκειμένου να μπορείς κι εσύ να τα εφαρμόσεις.

Image removed. Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 και στο inbox.

Image removed. Πληροφορίες:

To Group Therapy for Therapists  ξεκίνησε το 2016 και φέτος πραγματοποιείται on-line μέσω Zoom. 

Σκοπός του είναι η πρακτική μάθηση, η βιωματική εκπαίδευση. Ο χαρακτήρας θα είναι καθαρά βιωματικός, με πολλές ασκήσεις και παραδείγματα. 

Image removed. Το κόστος συμμετοχής για ολόκληρο το training θα είναι 120 ευρώ (100€ για φοιτητές & early bird μέχρι 1/3). Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Συντονιστής θα είναι ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης. 

Image removed.Το webinar απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους ψυχολογίας και ειδικούς που ασχολούνται με την ψυχική υγεία, που πραγματοποιούν ή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. 

Γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

#grouptherapyfortherapists

Weekend Training: "Πώς να σχεδιάσεις μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης"