Σεμινάρια

Σεμινάρια
Divider

Η ψυχοεκπαίδευση ενηλίκων μέσα από σεμινάρια και εργαστήρια μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες και πλευρές του εαυτού σας που θα σας προσφέρουν μία ποιοτικότερη ζωή. Στο γραφείο πραγματοποιούνται τα #loveyoursleflabs και η βιωματική εκπαίδευση για θεραπευτές Group Therapy for Therapists, ενώ πραγματοποιούνται σεμινάρια και σε συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως με την ELT News για εκπαιδευτικούς και με την Life Clinic Group της Νάνσυς Μαλλέρου για εργαζόμενους εταιρειών.

Τα #loveyourselflabs είναι 4ωρα ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, με πολλές διαδραστικές βιωματικές ασκήσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτά, είτε έχετε κάνει ψυχοθεραπεία, είτε όχι. Στόχος των εργαστηρίων είναι να αναπτύξετε πλευρές του εαυτού σας, που θα σας βοηθήσουν να έχετε μία ποιοτική καθημερινότητα. Η θεματολογία τους έχει ως περιέχομενο την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, τη διαχείριση του άγχους και του θυμού, την ανάπτυξη των εργασιακών μας δεξιοτήτων, τη διεκδικητική συμπεριφορά και την οριοθέτηση, τη διαχείριση του χρόνου, το public speaking κ.ά.

Το Group Therapy for Therapists αποτελεί μια βιωματική ψυχοεκπαίδευση και απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και απόφοιτους σχολών ψυχολογίας, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, κοινωνικής εργασίας, κοινωνιολογίας, ψυχιατρικής, ειδικής αγωγής και συναφή επιστημονικά πεδία. Στόχος της ψυχοεκπαιδευτικής ομάδας είναι να γίνετε καλύτεροι θεραπευτές, να αναπτύξετε συμβουλευτικές δεξιότητες, να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να χτίσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Η θεματολογία της καλύπτει τεχνικές επικοινωνίας, δεξιότητες συμβουλευτικής, διαχείριση ψυχοθεραπευτικών θεμάτων, σχεδιασμό της θεραπευτικής διαδικασίας, αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων στην ψυχοθεραπεία, case studies, δημιουργία επιτυχημένης επαγγελματικής εικόνας κ.ά. Υλοιποιείται με τη μορφή weekend training 10 ωρών κι έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο.