Webinar: Πώς να γίνεις επιτυχημένος θεραπευτής

webinar ωυχολογίας

Κατηγορία Άρθρου

Προσωπική Ανάπτυξη
Ψυχική Υγεία
Divider

 

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Group Therapy for Therapists On-line_7-8_November_2020

Η βιωματική εκπαίδευση που θα σε βοηθήσει να  δεις τον ρόλο του θεραπευτή στην πράξη, με πολλές βιωματικές ασκήσεις για ατομική και ομαδική θεραπεία, αλλά και πρακτικές συμβουλές για να χτίσεις την επαγγελματική σου εικόνα, επιστρέφει on-line, προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες.

Δήλωσε συμμετοχή στο Group Therapy for Therapists, "Πώς να γίνεις επιτυχημένος θεραπευτής", που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8  Νοεμβρίου 2020 και ώρες 10:00-15:00.

Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 και στο e-mail. 

Πληροφορίες:

To Group Therapy for Therapists  ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και συνεχίζεται και φέτος, με τη μορφή ενός διήμερου weekend training διάρκειας 10 ωρών που θα πραγματοποιηθεί on-line μέσω Zoom. Στόχος του είναι η πρακτική μάθηση, η βιωματική εκπαίδευση. Σε αυτό το training θα καλυφθούν θέματα όπως η επικοινωνία, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση, η διεκδικητική συμπεριφορά και η οριοθέτηση, το stress management, η ανάπτυξη συμβουλευτικών δεξιοτήτων, ο σχεδιασμός της θεραπευτικής διαδικασίας, η αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων στη θεραπεία και το χτίσιμο της επαγγελματικής εικόνας του θεραπευτή. Ο χαρακτήρας θα είναι καθαρά βιωματικός, με πολλές ασκήσεις και θεραπευτικά παραδείγματα, εστιασμένα στη θεραπεία on-line.

Στόχος είναι η ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μέσα από ασκήσεις που θα βιώσουν οι θεραπευτές αλλά και που οι ίδιοι θα μπορούν να εφαρμόσουν στην εργασία τους αργότερα.

Το κόστος συμμετοχής για ολόκληρο το training θα είναι 120 ευρώ και προβλέπεται έκπτωση 20% (120-20%=96€) για φοιτητές και, για όσους εξοφλήσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους (early bird) μέχρι τις 20/10. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Συντονιστής θα είναι ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης. 

Το webinar απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους σχολών:

- ψυχολογίας

- κοινωνικής εργασίας

- λογοθεραπείας

- εργοθεραπείας

- κοινωνιολογίας

- ψυχιατρικής

- ειδικής αγωγής

- συναφών επιστημονικών πεδίων.

#grouptherapyfortherapists

webinar ψυχολογίας